tichete-de-vacanta.ro este o platformă de prezentare a unităților de cazare din România pentru care agenția de turism Atavus Travel poate opera rezervări ce urmează a fi achitate cu card de vacanță.
    Din acest motiv, toate unitățile prezentate pe site sunt clasificate, adică au certificat de clasificare emis de Autoritatea Națională de Turism / Ministerul Turismului.
    Detalii privind modul în care Atavus Travel intermediază rezervările ce sunt achitate cu vouchere de vacanță puteți găsi aici.

    Atavus Travel este agenția de turism care gestionează solicitările transmise prin intermediul tichete-de-vacanta.ro.
    Agenția intermediază efectuarea rezervărilor și a plăților cu card de vacanță, astfel încat clientul poate beneficia de servicii turistice la unitățile de cazare din România, chiar dacă unitatea respectivă nu acceptă direct plata cu vouchere de vacanță.
    Mai exact, Atavus Travel încasează cardul de vacanță de la client și ulterior achită serviciile solicitate prin transfer bancar, unitatea de cazare primind contravaloarea acestor servicii, indiferent dacă are sau nu contract cu firma emitentă a cardului.