Card de vacanță - doar online
message from the tichete-de-vacanta.ro website:
Pentru unitățile afișate, plata cu card de vacanță se face online.
Multe dintre unități NU acceptă acest mod de plată la cazare.

tichete de vacanta

Tichete-de-vacanta.ro

    tichete-de-vacanta.ro este o platformă de prezentare a unităților de cazare din România pentru care agenția de turism Atavus Travel poate opera rezervări ce urmează a fi achitate cu card de vacanță.
    Unitățile prezentate pe site-ul tichete-de-vacanta.ro sunt clasificate, adică au certificat de clasificare emis de Autoritatea Națională de Turism / Ministerul Turismului.


Atavus Travel

    Solicitările transmise prin intermediul platformei tichete-de-vacanta.ro sunt gestionate de agenția de turism Atavus Travel.
    Agenția intermediază efectuarea rezervărilor și a plăților cu card de vacanță, astfel încat clientul poate beneficia de servicii turistice la unitățile de cazare din România, chiar dacă unitatea respectivă nu acceptă direct plata cu vouchere de vacanță.
    Mai exact, Atavus Travel încasează cardul de vacanță de la client și ulterior achită serviciile solicitate prin transfer bancar, unitatea de cazare primind contravaloarea acestor servicii, indiferent dacă are sau nu contract cu firma emitentă a cardului de vacanță.


Atavus SRL

    Atavus Travel este agenția de turism a societății Atavus SRL. Firma a fost înființată în anul 2022 și își desfășoară activitatea în domeniile IT și turism.
    Echipa Atavus SRL este formată din oameni cu experiență îndelungată în domeniu și are ca principală linie directoare - o relație corectă cu clientul.


Județele din România unde se pot folosi
tichetele de vacanta.