tichete de vacanta

Hotel Rizzo Boutique 4*

Bd. Valea Lunga, nr. 8, Poiana Brasov, jud. brasov
Poiana Brasov, Romania vezi pe harta
de la
HOTEL RIZZO BOUTIQUE, Poiana Brasov, Brasov, Romania - Str. Valea Lunga Nr.8
  Rizzo Boutique Hotel este adapostit de brazii din statiunea Poiana Brasov, pe creasta Muntilor Carpaţi. Situat la 13 km de Brasov si 170 km de Bucuresti, hotelul ofera schiorilor si calatorilor o atmosfera linistita si un loc placut intr-un decor pastoral.

  Hotelul dispune de 54 camere spatioase in care cele mai mici detalii - de la finetea cearceafurilor de satin la dusurile cu jet, ecrane LCD si internet wireless - au fost puse la punct pentru a oferi oaspetilor o ambianta cat mai placuta.
  Opt apartamente au fost create pentru cazarea oaspetilor care doresc sa se bucure de spatiul larg al unei camere de zi, bucatarie si bar.

  Facilitatile hotelului includ o sala de mese eleganta cu vedere spre o frumoasa padure de brad. O bucatarie moderna de inalta calitate ne permite satisfacerea unei varietatati de gusturi si ofera un mic dejun bogat si apetisant pentru a incepe ziua.
  Pentru cei care doresc divertisment aprss-ski sau relaxare la sfarsitul unei zile aglomerate, o bautura si o gustare sunt disponibile la barul nostru ospitalier. In timpul verii, veranda barului ii invita pe oaspeti sa savureze o bautura pe fundalul unui peisaj pitoresc.
  De asemenea, pentru relaxare, piscina acoperita si incalzita a hotelului, sauna si jacuzzi se afla la dispozitia turistilor.
Pentru a verifica tarifele si disponibilitatea va rugam sa selectati o perioada.
Județele din România unde se pot folosi
tichetele de vacanta.